Červená Lhota, Chýnovská jeskyně, Jindřichův Hradec

Kdy: sobota 3. září 2022

Vodní zámek Červená Lhota se řadí k nejkrásnějším „pohádkovým“ zámkům v České republice. Červená Lhota drží prim v počtu pohádek a filmů zde natočených, jako např. Zlatovláska, O zatoulané princezně, O kráse a štěstí či Princezna na hrášku.
Chýnovská jeskyně byla objevena roku 1863 při práci v lomu. Roku 1868 se po úpravách stala první turisticky zpřístupněnou jeskyní na území České republiky. Největší ozdobou této jeskyně nejsou krápníky, ale barevné stěny a stropy rozmanitých tvarů.
Jindřichův Hradec má pěkné historické centrum, sevřené z jedné strany řekou Nežárkou a z druhé rybníkem Vajgarem. Mezi hlavní lákadla patří hrad a zámek, muzeum Jindřichohradecka s Krýzovými jesličkami, zámecký mlýn a dvě úzkorozchodné železnice, mířící do Nové Bystřice a Obrataně.

Program výletu:
– odjezd z K. Varů, Bochova v brzkých ranních hodinách (5-6h)
– Červená Lhota
– Chýnovská jeskyně
– Jindřichův Hradec
– odjezd zpět po 17. hod.
– předpokládaný příjezd do výstupních míst po 22. hodině

V ceně je zahrnuto:
– 1 místo v autobuse
– 1 palubní zavazadlo
– technický doprovod
Cena nezahrnuje:
– vstupy
– cestovní a úrazové pojištění

Cena: 550 Kč / osoba

Nástupní místa:
Karlovy Vary
Bochov

Další informace:
Doporučené kapesné je 600 Kč.
K uskutečnění zájezdu je min. počet cestujících 40 (pokud nebude tato kapacita naplněna, zájezd se neuskuteční a my Vám celou zaplacenou částku za zájezd vrátíme zpět).
Změna programu vyhrazena. V případě, že bude cíl (např. z důvodu nepříznivého počasí) uzavřen, bude tato část programu nahrazena jinou alternativou v lokalitě popřípadě nabídnut náhradní termín. Změna programu ani náhradní termín neopravňuje klienty k bezplatnému stornování přepravy.

Více informací a rezervace na tel. čísle 608 202 081 či emailu vylety@karlovarskadopravni.cz

Závazná objednávka