ZOO Norimberk s unikátním delfináriem dne 29. června 2024

Kdy: sobota 29. června 2024

Prožijte jeden den v Norimberku a naskytne se vám jedinečná podívaná. Součástí místní zoologické zahrady je unikátní delfinárium vybudované tak, aby co nejvíce připomínalo pravý mořský svět. Delfíny, kapustňáky a lachtany zde budete sledovat z venkovních ploch i v podzemních prostorách přes obrovská skla. Dvakrát denně se konají představení se cvičenými lachtany. Tento výlet si skvěle užije celá rodina! Těšte se také na tygry, lvy, tučňáky a další zvířata. Místní ZOO patří mezi nejnavštěvovanější v Německu. Kromě delfínů vám představí i další členy zvířecí říše, třeba lední medvědy, nosorožce, velbloudy, gorily a žirafy. Nechybí ani skvělá dětská hřiště, kde se budou moci vyřádit ti nejmenší a vy si dáte pauzu třeba na šálek dobré kávy.
Více naleznete na www.tiergarten.nuernberg.de

Program výletu:
– odjezd z K. Varů, Sokolova a Chebu po 8. hodině
– po 11.30 příjezd do ZOO v Norimberku – volný program
– odjezd zpět v 17.30 hod.
– předpokládaný příjezd do výstupních míst okolo 21. hodiny

V ceně je zahrnuto:
– 1 místo v autobuse
– 1 palubní zavazadlo
– technický doprovod
Cena nezahrnuje:
– vstupy
– cestovní a úrazové pojištění
– cestovní a úrazové pojištění

PoložkaCena při rezervaci do 29.2.2024 a okamžité úhraděCena při rezervaci do 31.3.2024 a okamžité úhraděCena při rezervaci od 1.4.2024
Doprava pro 1 osobu – standard425 Kč475 Kč520 Kč

Nástupní místa:
Karlovy Vary
Sokolov
Cheb

Další informace:
Doporučené kapesné je 40,- EUR.
K uskutečnění zájezdu je min. počet cestujících 40 (pokud nebude tato kapacita naplněna, zájezd se neuskuteční a my Vám celou zaplacenou částku za zájezd vrátíme zpět).
Změna programu vyhrazena. V případě, že bude cíl (např. z důvodu nepříznivého počasí) uzavřen, bude tato část programu nahrazena jinou alternativou v lokalitě popřípadě nabídnut náhradní termín. Změna programu ani náhradní termín neopravňuje klienty k bezplatnému stornování přepravy.

Více informací na tel. čísle 608 202 081 či emailu vylety@karlovarskadopravni.cz